Somrigt kort av spillbitar

Hej hej!

Idag tänkte jag visa er ett somrigt kort gjort av spillbitar. Vimplarna, remsan i mitten och det mönstrade pappret nertill är från My Mind´s Eye – Be amazing och pappret bakom vimplarna är ett papper ur Pink Paislee´s Mistables set, som jag färgat in med Distress Ink – Broken China.

För att få till vimplarna har jag tagit remsor som jag Tonics – Funky Tape Runner på, vikt runt ett snöre och klippt till ändarna.

Stämpeln är Vilda Stamps – Kramar till dig och är ett sådant motiv som passar till alla tillfällen och är stämplat med Archival Ink – Jet Black. För att avsluta kortet har jag streckat runt om alla kanter med en svart penna och stansat hörnena med Crop-o-dile – Corner Chomper

 

 Ha det gott i semester-Sverige!!!

//Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Somrigt kort av spillbitar

  1. Pernilla skriver:

    Så fint! Såg det live i butiken häromdagen o beundra det då med 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *