Scrapväska…

Hej !

Idag har jag gjort en scrapväska, med ja lite annat innehåll än vanligt, men skit så kul det var att göra denna. Grunden är 600 gr kartongpapper sedan har jag klätt den med REPRINTS underbara papper 3 st  New England Collection Cape Cod och 2 st New England Collection Lexington gick det åt.

En hel del trixande och räknande blev det och helt nöjd är jag inte, lite skall göras om till nästa scrapväska. Men detta är ju den perfekta presentförpackningen till scrapkompisen eller bara för att Du är en scrapare.

Ja, jag skall försöka fix en mall, för detta har då inte jag sett någon annanstans, men har inte tid just nu det är ju semester.

En stor ficka på den ena sidan och två mindre på den andra sidan.

Dragkedja i passande längd till tre av sidorna hittade jag bland mina sysaker.

Stämplar från Vilda stamps, Scraptanten är perfekt här, Gillar diggrenar och

ja, jag är ju en riktig skata…….eller???

Kul att du ville kika in och scrapväskan finna att kolla in på riktigt hos CiLi in Papers, som du hittar på Lantmätaregatan 11, 417 06 Göteborg.  Men du det är bara saft i flaskan för rosén har jag druckit upp….

Ha de gott…..

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 svar på Scrapväska…

 1. Vildas Puck skriver:

  Men Men …du e fantastiskt duktig :-))
  Så fräckt….nu har jag ju precis fyllt år 🙁
  Men det gör jag ju igen nästa år 🙂
  haha….älakar väskan 🙂
  Kram
  Vildas Puck

 2. Britt-Marie skriver:

  Himmel o pannkaka – så fin!!!!

 3. Kattiz skriver:

  Gaaaaah så läcker, den mallen vill jag gärna testa 😀

 4. Tigerblomma skriver:

  Du är heeelt outstanding! FANTASTISK!

 5. Thessan skriver:

  Du är grym på detta Mim! Jisses vilken cool väska!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *