Svampskog!

Hej hej!

Idag har jag gjort ett kort med nya stämplar ifrån Vilda stamps.

Jag älskar verkligen Radhussvamparna, dom är så söta! Färgläggningen på hela kortet har jag gjort med distressfärger och motiven är stämplade med Archival Ink. Den blommiga remsan upptill är stansad med en Tonic-stans. Samtidigt som mönstret är jättefint så är nog ändå den största fördelen att den kan ta 400grams papper!!!

 Jag kände att jag ville göra något speciellt med framsidan, så det fick bli transparent plast. Och om du tar en titt på bilden nedan så ser du att jag har kört plasten i en embossingfolder för att få lite upphöjda effekter. För att göra prickarna guldiga så har jag använt Alcohol Ink.

All växtlighet bakom svamparna och textstämpeln kommer även de från Vilda Stamps.

Tack för titten!

//Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 svar på Svampskog!

 1. snojbi skriver:

  Men woooow vilket fantastiskt underbart fint kort.
  Masor att kika på

  Kraaam

 2. Diana Lovatt skriver:

  Järnspikars vad snyggt!

 3. Pysselfröken skriver:

  Men vad gulligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *