Zentangle i metall

Kort inlägg idag då jag inte är hemma… Fortfarande veckovill helt uppenbart, för i min kalender står det att det är måndag idag… Skönt med semester. 🙂

Ett inlägg med mera zentangle var utlovat och här kommer det:

Jag har använt metallark och verktyg från Ten Seconds Studio. På deras hemsida har de ett filmklipp där de visar hur man kan göra. Jag gillar verkligen att jobba i metall och borde göra det mer. Kan bli ett bra projekt inför höstens kurser, för Äkta metall kommer säkert att vara med i kursutbudet (åtminstone om jag har nåt att säga till om :-))

Har en massa spännande planerat för nästa blogginlägg (som förhoppningsvis kommer på söndag och inte någon annan veckodag) så vi ses väl då?!

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *