Surf´s Up!

Jag fick i uppdrag att göra ett kort som skulle vara med ljusa pasteller lila och rosa. Kortet är till en surfers tjej som också håller på med yoga och är sommelier. Hur gör man nu då?! Få ihop detta på ett kort?

Jag hittade en 3D-stickers hemma i mina gömmor som var just en surfbräda dock fel färg men den fick vara mall för mina brädor.

För att få lite kul färg och mönster på mina Surfbrädor så hade jag Washi-tejp hemma. Washi-tejp är jätte kul att använda som dekoration eller som här när jag fakiskt har klätt ett helt vitt cardstock för att få ett mönster. Som vanligt är det ju bara fantasin som sätter begränsingarna. Blommorna är Ek-success Retro Flower med lite Stickles Crystal på toppen.  Grattis stämpeln är en jag köpt från Arkivet.  Bokstäverna och siffrorna är från Tim Holtz Alpabetical.

Insidan har jag stämplat med vinrankorna och vinflaskan som fanns i Vilda Stamps Kvinnligt och en liten surfare som jag lämpligt nog hittade i mina stämpelsammling.

Baksidan har jag en stämpel från Magnolia Tilda Yoga och en text som jag tycker är väldigt bra som kommer från Tim Holtz stämpelset Stuff to Say  förstås..

Så här sommar härligt blev mitt kort när det var färdigt!

Det var allt för idag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *