Reprint Childrens Collection och egna stickers

Ett väldigt enkelt sätta att göra snygg och snabba kort är att ta en bakgrund som man gillar och dekorera det så det blir vad man tänkt sig. Denna gången är ett färglatt cardstock från Reprint som heter Childrens Collection Cutoutssom jag har fastnat för. Jättesöta lite gammaldags bilder på barn och djur.

Alphabete är ett från Cuttlebug som heter Hippie Chick, för att slippa sitta och dutta med en limpenna på varje bokstav så gillar jag att använda min Xyron som gör egna stickers. Hjärtat är punch från EK-Success Folk Heart och jag har ju förstås använd lite Stickles Crystal för bling måste man ju ha:-)

Att använda Xyron är enkelt det är bara att stoppa in bokstäverna uppe i maskinen, lägg bokstäverna med rätt sida uppåt. Alltså precis som den kommer ut här, klistret sitter på den vita ytan. Sen är det bara att dra och lägga in fler bokstäver efterhand. Dra av den genomskinliga tejpen, ta bort överflödigt klister och ta loss bokstäverna och sätta dem på projektet man vill ha.Väldigt enkelt och det går fort, när man väl fått stansat ut sina bokstäver eller det du vill klistra fast behöver ju inte vara bokstäver förstås. Dessa är dock oftast pilligare att limma än en större dekoration.

Ett litet tips på snabba kort och hur man kan göra egna stickers.

Ha en bra tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *