Semesterhälsningar…

Hej hej!

Ja idag var det då min tur här i bloggen och kortet som jag har skapat är ett sådant kort som jag började på helt utan en plan. det fick helt enkelt växa fram.

Baspappret i kortet är vanligt kraftpapper, och det mönstrade arken kommer ifrån My minds eye – Follow your heart – Be amazing. De blå ”splasharna” tyckte min sambo Christian såg ut som regndroppar, och det är ju faktiskt rätt så passande på ett semesterkort i denna regniga sommar. De är i vilket fall gjorda med Distress stain – Broken China och ”blingade” med pärlor ifrån mitt pysselförråd.

Runt alla kanter har jag doodlat med en vanlig svart penna och de små vimplarna är dubbelvikt papper klippt på frihand och fastlimmade runt snöret från We r memory keepers – Sew easy. De är också glittrade med Stickles, precis som textrutan längre ner.

Så till den här underbara textstämpeln, den kommer ifrån Vilda stamps och är en del i deras rese kit. Jag tycker att den känns sådär lagom avslappnad, precis som man själv är under semestern. Eller hur? 😉

Tack för titten! //Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 svar på Semesterhälsningar…

  1. Zima skriver:

    Jätteläckert kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *