Prima….

Hej, jag tror jag kan nosa mig till när det dyker upp nyheter i butiken Cili In Papers. I fredags när jag var in så packades det upp en massa kul saker och jag la rabarber på två snygga masker. På denna LO har jag använt den ena, en Prima Mask 7″X7″ Gears # 1. Jag ritad runt alla konturer och sedan färgade jag med en grå Spectrum Noir penna MEN de finns i otaliga färger.

 Stämpel från Vilda Stamps set Svenska texter 2010.

Lite trädetaljer från Studio Calico.

Hoppas du får en bra dag, Birgitta.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Prima….

  1. Pyssel Karin skriver:

    Så himla snyggt och så enkelt! Kul den vill ja också ha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *