Gästbok till en 40-åring

Denna veckan skall jag försöka att hålla ordning på bokstäver och siffror 🙂 .

Redan när jag var med på CHA i vintras såg jag denna och fick då idén om att göra en gästbok.

        

Den här stommen kommer ifrån Kaiser Craft och finns även för 18, 21, 30, 50 och 60 åringar. Detta är inget som finns hemma in CiLi in Papers webshop men om intresset finns så kan säkert Cicci hjälpa er att beställa hem det ni skulle känna er sugna på att testa själv.

Då jag kände mig lite osäkert på hur svårt det var att skära ut siffrorna när jag klätt dem med papper så tänkte jag att för att täcka sidorna så tänkte jag att Tissue tape gör att det ser snyggt ut i alla fall. Tim Holtz Tissue Tape har jag valt då jag ville ha det lite mer manligt. Resultatet blev så här när jag klätt min stomme.

Sen var det bara att hitta lämpligt papper och då det inte skulle vara för gulligt eller färgglatt föll valet på ett cardstock block 12×12 som jag hade hemma. Dock ett gammalt kit så tyvärr så finns det inte kvar i webshoppen men såklart finns det en massa andra härliga papper som är svåra att motstå.

Kan glädja er med att det faktiskt inte var så svår att skära ut siffrorna gick jätte bra när man har en bra sax och även en bra skalpell så löser man det mesta 🙂 . Sen behöver man ju också en bra skärmaskin och en skärmatta förstås.

Den färdiga baksidan blev så här, allt fastsatt med små ringar som jag dekorerat med lite olika band som jag hade hemma.

Insidan har jag använt mig av ett ljugult cardstock som jag skärt till i lämplig storlek för att passa i min Gästbok. Hålen i cardstocken har jag gjort med mitt öljett verktyg.

Texten Grattis och Anders kommer ifrån ett alpabet Red Tag sale från Cuttlebug.

Sen är det bara att dekorera min gästbok, eftersom det var en kräftskiva så passade kräftkonfettin som jag hittade när jag var på Ica och handlade, dessa har jag fäst med Glue Dots. Texten Gästbok kommer från Vilda Stamps  och för att få ut mina hjärtan så har jag använt Ek Success Folk Heart.

Den färdiga Gästboken ser ut så här en roligt present att ha med sig när man kommer till kalaset. Där får alla gästerna chansen att skriva en hälsning till jubilaren.  Ett minne för livet hoppas jag.

Det var allt från mig idag ha nu en riktigt härlig tisdag i solen.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *