Graphic 45….

Hej! Ibland tycker jag att det är kul att göra enkla kort med lite pynt. Här var det supersnygga papper från Graphic 45 Tropical Travelogue Double-Sided Paper Pad 8″X8″ som inspirerade mig.

Svart cardstock och så dessa stilrena papper i svart och brunt. Sedan en ruta akvarellpapper distressad runt kanterna med Tim Holtz Distress Ink Pad vintage photo och sedan till det rolig. Har stansat ut ett litet kuvert med en stans Sizzix Movers & Shapers L Die – Pocket Envelope även dessa kanter har jag distressat med Vintage Photo.

På insidan använde jag samma fina papper som till kuvertet och även här en ruta av akvarellpapper där jag kan skriva min hälsning.

Ha det jättegott önskar Birgitta!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Graphic 45….

  1. Tigerblomma skriver:

    Galet snyggt! Cicci måste vara superlycklig över att ha dig som DT.
    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *