CiLis önskelista-funktion

Visste du att det finns en inbyggd önskelista i CiLis webshop? Om inte så vet du det nu. Den är väldigt enkel att använda och praktisk när du vill komma ihåg vad du tänkt köpa om du åker till den fysiska butiken eller om du vill att någon annan ska veta precis vad du önskar dig i present/julklapp.

När du hittat en vara du vill ha klickar du på den precis som om du skulle köpa den. När infon kommer upp väljer du bara ”Lägg till i önskelista” i stället för ”Lägg i vagnen”.

 

När du lagt till allt du önskar dig kan du e-posta listan till den/de som ev köper presenter till dig så vet de precis (eller till dig själv som kom-ihåg)! Den sparas på den enhet du skapar listan, så om du sitter vid datorn får du inte fram den på mobilen (åtminstone har inte jag lyckats – än!) och vice versa. Beställer du över nätet kan du göra din önskelista först och sedan eventuellt sålla lite innan du stoppar ner varorna i vagnen. Smidigt att få en överblick innan man bestämmer sig.

 

 

Så här ser det ut när man e-postat:

Jag gillar särskilt att det är bilder med så även en icke-scrappare ser att de får rätt varor med sig. Den är också smidig att skriva ut och ta med sig till butiken så att man inte glömmer det som man absolut inte kan leva utan när man går omkring och hittar en miljon andra saker i butiken som man också behöver…

De senaste veckorna har jag beskrivit olika sätt att ha koll på sina scrapsaker (alltså vad man har, inte var nånstans de finns i röran hemma). Scrappypedia och Tim Holtz app. Har man inte en mobil med internet eller möjlighet att installera en app är detta ett bra alternativ.

Nu ska jag försöka få till något skapat alster till nästa vecka! Ha det bra så länge.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *