Höstfärger med Bo Bunny Apple Cider

Denna veckan har vi haft träff med det andra DT-tjejerna för CiLi in Papers och Tonic jätte kul och roligt att sitta tillsammans och skapa. Ett glatt gäng och många goa skratt fick vi under helgen. Tack för 2 härliga dagar tillsammans med er!

Vi fick på nytt i uppdrag att göra en höstpärm med Simple Stories-Mix&Match Album vi fick alla olika storlek på våra plastfickor till albumet vi skulle göra. Vi fick det nya Bo Bunny Apple Cider pappren i härliga höst färger orange, rött, brunt och grönt med blandning av randigt, rutigt, pumpor och röda äpplen förstås.

Här har jag klippt ut några äpplen för hand och sedan satt det ena på en 3D kudde och Stickles Crystal för att få det att glittra lite. Det prickiga pappret har jag ”rufsat” kanterna på med Tonics Thread Cutter och sedan har jag knycklat till pappret innan jag fäst det på min bakgrund. Sen är jag väldigt förtjust i det härliga kapsylerna som man kan göra så mycket med. Det finns i lite olika utförande tillplattade och det upphöjda som mina på bilden är. Fiskars 1″ punch passar perfekt i kapsylens botten eller toppen, sen finns det ju lite olika sätt att toppa dem med. Det ”vanliga” är ju Epoxy Dots, det andra sätten som jag valt att göra här är att fylla kapsylerna med Glossy Accent och Rock Candy. Tyvärr så behöver dessa vääääldigt lång torktid så när jag tog kortet här så hade det inte torkat klart så vill ni se det färdiga resultatet så får ni titta på det i butiken. Den 4:e kapsylen har jag gjort med den nya Emboss It Dabber och sedan hällt på nya Sticky Embossing Powder och fram med embossingfönen blås på tills embossingpulvret smälter och blir klibbigt. Innan det hinner torka så fram med nya burken med Stickles Dry Glitter och häll på 🙂 . Skaka av det överflödiga och sen njut av ditt resultat, härligt!  Vilka roliga nya produkter som Ranger har tagit fram igen..

Det här blommorna var helt vita innan jag fick tag på Distress pennorna och lite vatten förstås 🙂 .Det är bara att måla på och om du missar lite här och där så gör det inget då när du sedan sprayar på med vatten så flyter det fint ut. Jag har mixat både färger och blommor och sedan låtit dem torka, gav dem lite extra torka med embossingfönen precis som Tim Holtz alltid gör. Blommorna har jag sedan fäst med limpenna och glue-dots och förstås en Rhinestone för att lite bling måste man ju alltid ha.

Pappren kommer fortfarande från Bo Bunny Apple Cider, det 2 olika ramarna kommer från Studio Calico-Frames. Jag har färgat in dem med en grön akrylfärg från Ranger och innan det torkat hällt på det nya Stickles Dry Glitter. För att sedan skapa ett fönster, har jag tagit plastfilm och satt emellan ramarna innan jag klistrar ihop allt. För att inte få klister på mitt ”Fönster” har jag använt mig av Multi-Medium Matt perfekt då det inte syns när det torkat.

Allt detta finns att titta på i den nya pärmen så välkommen in för att få lite inspiration och kolla in det nya produkterna som hela tiden kommer in till butiken.

Ha nu en skön tisdag och njut av höstens alla färger!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Höstfärger med Bo Bunny Apple Cider

  1. snojbi skriver:

    ser himlans läckert ut

    Kraaaaaam

  2. Pyssel Karin skriver:

    Tack det var gulligt av dig, titta gärna i Butiken för att se resultatet i verkligheten!

    Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *