Runt kort för boktokiga tomtar.

Hej hej!

Idag blev det ett runt kort, som jag tänkt skulle passa att ge bort tillsammans med en bok.
Båda stämpelmotiven, tomten och texten är ifrån Vilda stamps.

Textstämpeln är stämplad med Archival ink- Jet black och sedan har jag klippt ut varje ord ur motivet för att kunna placera dem i den form jag ville ha. Färgläggningen på tomten är gjord med Spectrum noir och då har jag också använt mig av Neenah-papper för bästa effekt. Viktigt att tänka på är, att när man jobbar med Spectrum noir så måste motivet vara stämplat med en vattenbaserad dyna. Luvan, vantarna och skorna har jag glittrat med vanligt ”torr-glitter” som jag fäst med glossy accent.


Det syns lite dåligt på bilden, men tomten är monterad i olika delar och med 3D-kuddar i olika höjder, för en fin effekt.
Pappret jag har använt är, vit slät cardstock och kraft cardstock, båda är infärgade med Distressfärgen Gathered twigs ifrån höstkitet av distressdynor.
Just nu har jag verkligen fastnat för att göra streckade linjer runt kanterna på mina kort och här har jag använt en fantastiskt bra vit penna från Signo.

Lämna gärna en kommentar!
Tack för titten!
//Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

4 svar på Runt kort för boktokiga tomtar.

 1. Eva M skriver:

  Lika snyggt som vanligt!

 2. Maiden skriver:

  Tokläckert!!

 3. snojbi skriver:

  Uuuunderbart kort

  Kraaaaaam

 4. Barbro skriver:

  Wow, så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *