Time goes By…

Denna veckan tänkte jag utmana mig själv med att välja papper som jag vanligtvis inte jag väljer. Som tur var så hittade jag ett jätte häftigt nytt dekorationspapper när jag var på CiLi in Papers förra veckan. Det här pappret kommer från Kaisercraft och heter Attitude!.  Färgskalan går i beige, militärgrönt, rött och brunt och det är mycket Attityd i dekorationspappren 🙂 .

Till detta kortet valde jag att göra ett gatefold kort, i ett grönt cardstock för att behålla den militäralooken.

Till utsidan för mitt kort valde jag att använda Attitude!-Teenager, med ett lite fräckt graffitimönster. För att stänga kortet har jag gjort ett band runt kortet och på mitten har jag använt mig av en av det runda cirklarna som finns med olika texter på Attitude!-Individual. Jag har dessutom satt en extra grön cirkel runt den jag redan tagit ut med min Sizzix-Circles

På utsidan har jag stämplat med Versa Color Pinecone och embossat med clear klockan från Bo Bunny-Timepiece och sedan klippt ut den. Sen har jag använt Tim Holtz Visarna till min klocka  som jag förstås satt på 3D kuddar.

Insidan har jag valt att ha Attitude!-Whatever som är  mönstrat som en cykelkjedja, Coolt!

Ovanpå det här pappret har jag stämplat den härliga Hampton Art stämpeln Sheet Collage Borders och då har jag valt den med alla klockor i siffror passande nog 😉 .

Självklart stämplat med min Pinecone och embossat med Clear. Den lilla rutan ovan för att skriva sin hälsning i har jag på ena kanten stämplat med Bo Bunny-Timepiece och chalkat kanterna.

Det färdiga kortet ser ut så här med min Gatefold vikning och bandet runt hela kortet som håller det stängt.

Ha nu en härlig höst tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *