Ranger Stickles Dry Fine Glitter……

Hej hoppas du har det bra!

Nu när hösten och den riktiga pysselsäsongen har börjat. Nu har jag hittat lite nya favoriter men de kommer lite längre ner i inlägg och det är inga spindlar denna gången.

Mönsterpapper från ett 6×6″ block från  Prima, Tim Holtz klockstans som jag stansat ut i grungepapper och målade först med Tim Holtz Distress Crackle Paint sedan tyckte jag att det blev så platt och enfärgat så då strödde jag på lite Stampendous Aged Embossing Enamel White och så på med lite värme igen.

Grattis stämpel från Vilda Stamps kit svenska texter. Sedan kommer vi till det NYA roliga, runt texten har jag dragit med Ranger Emboss It Dabber, på detta tog jag Ranger Sticky Embossing Powder som jag värmde upp och sedan stösslade jag lite Ranger Stickles Dry Fine Glitter över och vola lite glitter inte hysteriskt mycket för det är inte jag.

 Insidan av kortet fick mönsterpapper från samma block från Prima. Kortet är 15×15 cm som jag satt ihop med en Bind-It-All MachineJag kommer att ha en kurs 17 oktober då vi kommer att använda BIA:n på lite olika sätt, hoppas att vi syns där.

Ha det gott, Birgitta

Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser/Träffar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Ranger Stickles Dry Fine Glitter……

  1. Hej Birgitta!

    Hur får du glittret att sitta fast?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *