CiLi In Papers på Göteborgs Stämpel-och Scrapmässa

I helgen har vi varit på Göteborgs Stämpel- och Scrapmässa som även denna gången hölls i Exercishuset på Heden. På lördagen var det som vanligt mycket folk och fullt upp att göra i montern. Det är alltid lika roligt att träffa er härliga scrappare och kortmakare som behöver hjälp att hitta nya saker som ni bara Måste ha 🙂 . Som tur var så hade Cicci fyllt på med massor av nya härligheter tex 6×6 Block, Sn@p den nya serien från Simple Stories, Dreamweavers Stenciler, embossingfoldrar och massor av stämplar som många  ville ta med sig hem. Det är alltid kul med nyheter men lika roligt med en sak man länge har längtat efter.

På lördagen så hade vi två Make and Take där vi hade olika kort som man fick sitta ner och göra och sedan ta med sig hem. Jag hoppas att ni fick chansen att vara med, om inte så finns korten vi gjorde att titta på  i butiken. Eller varför inte besöka oss? Sista torsdagen varje månad har vi också Make and Take i butiken.

Här har ni Barbro framför de alla de nya embossing pulver, glitter och embossing pastorna som kommit från Stampendous och Dreamweaver.

Här har ni hela CiLi In Papers gänget, Karin, Tina, Cicci, Barbro, Helena och Birgitta.

Vi vill tacka alla som besökte oss under mässan i helgen och hoppas vi ses nästa gång.

Som vanligt är ni förstås alltid välkomna till butiken på Lantmätaregatan 11 i Göteborg.

Ha nu en riktigt skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *