Gelatos

Hej

Här är mitt första inlägg här på Cili-bloggen. Jag kommer att göra några gästinläggg här om Gelatos-kritor. När Cicci visade mig dom så tänkte jag att ännu några nya färger som är ganska lika alla de andra färgläggnings-systemen, MEN jag har ändrat mig. Med Gelatos kan man göra saker som inte går med andra färger. Mer om det i ett annat inlägg…

Idag firar man ju Halloween i USA och då måste jag ju blogga mitt Halloweenkort eller hur?

Här visar jag hur man kan använda Gelatosarna som akvarellfärg med vatten och pensel eller om man är lite lat som jag och använder en vattenpensel istället. Antingen tar man färgen direkt från kritan, men bäst blir det om man kladdar av lite färg på ett papper eller ett plastlock och sedan målar man som vanligt med vattenbaserade färger. Gelatosen är lätt att få jämn och bygga upp lager där man vill få mörkare färg.

De var allt för idag.

Nu ska jag se om det kommer några monster på besök 🙂

Kram MarieG

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *