Gastbok

Hej hej!

Nu när halloweenfesterna är igång som mest är det väl ändå ett gyllene tillfälle att ha en GASTBOK (gästbok) för alla gastar på festen att skriva en hälsning i. Passa också på att ta foton på alla och montera in det vid deras hälsning.

Jag har använt svart cardstock som jag präglat med en trämönstrad embossingfolder från Tim Holtz. Kladdat på lite extra svärta med Lumiere – Black och efter att det torkat har jag duttat ut Distress stain picket fence direkt i handen och strukit ut det över pappret.
Texten är en Gästboksstämpel ifrån Vilda stamps, fast utan prickarna över Ä. Både texten och Korset är embossat med Chunky white embossing enamel ifrån Stampendous, vilket är en form av UTEE (ett mer grovkornigt embossingpulver).


Tack för titten!
//Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *