Buuuhhh…

Hej!

Igår kväll var det ju halloween men som tur var hade jag redan i tisdags gjort godispåsarna färdiga för det knackade på dörren på tisdag kväll och utanför stod två underbart fint utklädda tjejer som undrade om det blev godis eller om dom skulle busa.

Jag har stansat ut i svart cardstock med Sizzix Framelits Dies, den största av de 4 som finns i setet och vek på mitten. Sedan pyntat med lite blommor, spindel som jag gillar och lite texter från My minds eye Halloween Lost & Found Chipboard 12´X12

 

Birgitta önskar dig en bra helg….

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Buuuhhh…

  1. snojbi skriver:

    Jättefina påsar

  2. Linda skriver:

    Super snyggt, ska försöka komma ihåg det till nästa år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *