Maiden is in the house!

Hej och hallå!

Idag är det äntligen dags! Dags att avslöja att jag, Maiden, har fått en plats i CiLi in Papers härliga DesignTeam! Ni kan inte ana hur glad jag blev när Cicci ringde mig och frågade om jag vill vara med! Såklart att jag vill liksom!! 🙂

Vem är då jag!?

Kerstin heter jag men kallar mig alltså ”Maiden” i scrapvärlden! Namnet kommer såklart från världens bästa hårdrocksgrupp Iron Maiden! Jag är 37 år ung, gift och har två små hårdrocksungar: Erik född -06 (Eddie i andra namn från Iron Maidens monster-maskot) och Ingrid född -10 (Nikki i andra namn efter basisten Nikki Sixx i Mötley Crüe) och vi gillar döskallar och converse alla tre! 😉

När det gäller scrapping så började jag så smått när jag bodde i USA -95 men det var inte förrän jag var gravid -05 som jag fastnade ordentligt! Och som i allt jag gör kan jag inte göra ngt lite ”lagom” utan vill testa och ha allt! Jag är en förvarings- och organisationsnörd ut i fingerspetsarna och vad kan då passa bättre än CiLi in Papers? Jag tror nog att det var så Cicci ”upptäckte” mig, hon undrade nog vad det var för galning som handlade upp halva deras förråd av praktiska lösningar! 🙂

Min scrapstil är inte särskilt ”gullig” av sig, jag har väldans svårt för att skapa i rosa och lila utan gillar mer det tuffare och lite ”rockigare”. En döskalle eller två är ju liksom aldrig fel! 😉 Jag älskar att prova nya saker och metoder och älskar utmaningar. Jag hoppas att jag kommer bidra med inspiration i CiLi in Papers kreativa gäng!

Nog pratat om mig, dags att visa mitt första inspirationsalster! 🙂 Jag har använt mig av Authentiques vackra papper och gjort ett julkort i svart/vitt. Både det vita, det svarta och det prickiga pappret kommer från serien – OCH de små textremsorna! De sitter högst upp på varje papper och kan såklart användas de med!

Motivet är Vildas härliga pepparkakor och jag har färglagt med bara svart/grå nyanser och så har jag använt Deco Art Snow Writer som ”glasyr”. Det var lite småpilligt att få till det jämnt, men det är det ju med glasyr också! 🙂

Snöflingorna är en Martha Stewart stans som jag sedan lekt med och öst över massa olika embossingpulver och Stampendous coola enamel chunky black. I mitten satte jag en halvpärla.

Knapparna kommer från ett set från Bo Bunny med jättefina silvriga, svart och vita knappar. Textstämpeln är även den från Vilda och är embossad med svarta och glittriga pulver. På det vita pappret har jag stansat ut stjärnor med en mini stans från Tonic.

Fredagar är min bloggdag framöver här hos CiLi in Papers – hoppas att vi ses! Kram, Kerstin / Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Maiden is in the house!

 1. Vildas Puck skriver:

  Grattis
  Här passar du bra in 🙂
  Snyggt kort 🙂
  Kram
  Vildas Puck

 2. creativecicci skriver:

  Välkommen till oss! Stor kram

 3. Pyssel Karin skriver:

  Hej och varmt välkommen till ett härligt gäng! Det skall bli jätte kul att se dina alster.
  Kram Pyssel Karin

 4. Anette skriver:

  Vilket snyggt kort! Det skall bli roligt att följa dig här.

 5. mimbirgitta skriver:

  Välkommen till tokgänget!!
  Birgitta

 6. O´Kelly skriver:

  Grattis!
  Tufft julkort.

 7. snojbi skriver:

  Kanonfint kort

  GRATTIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *