Farsdagskort

 Hej!

Jag heter Britten och har fått äran att vara vikarierande DT här i det härliga gänget hos CiLi in Papers. Får nog säga att jag blev väldigt överraskad när Cicci frågade mig på Göteborgsmässan för några veckor sedan. Jag blev väldigt nervös – kommer jag att klara det? Men vadå, det är en enorm ära och i detta underbara galna gäng kan jag ju inte säga nej till, tänk att få ingå i denna skara – hur kul som helst.

Jag har alltid tyckt om att pyssla, från barnsben. Områdena har växlat. Stickat, virkat, broderat, sytt, vävt, ”pärlat” mm. mm. Kom i kontakt med scrapbooking för flera år sedan när min äldsta dotter tyckte att vi skulle göra julkort tillsammans, det inkluderade självklart även lillasyster. Då var det enkla kort som vi stämplade, målade och dekorerade. Så på den vägen är det.

Jag har ingen speciell stil, gör mest kort. Är väldigt nyfiken på alla nya tekniker, produkter och verktyg. Vill testa och ha det mesta men jag får sansa mig så gott det går, det är ingen billig hobby om man vill ha allt, kanske inte allt men mycket. Man kan bli ruinerad till ruinens brant om man inte sansar sig. Men å andra sidan har man skoj på vägen. (Var inte rädd, jag har en bit kvar!!).

Är du beredd? Här kommer mitt första alster som jag presenterar…

En skjorta med slips, typisk farsdagspresent, eller… Denna är vikt av en 20:a.

Målat med Gesso 0ch skrynklat pappret bakom skjortan Tim Holtz Idea-Ology Glassine Stash Paper. Stämplarna kommer från Vilda stamps. Tissue tejp som ser ut som en tumstock.

Bundit ett snöre i ”ryggen”. Bokstavstämplarna är gamla trästämplar från Inkadinkado. Inuti kortet en stämpel på en amerikanare (skjortan kan vara den första grundplåten… Ha, Ha då lär väl far aldrig få bilen, 20 kr kommer man inte speciellt långt med).

Har även stämplat ”Pappa världens bästa” men det syns inte på bilden.

Ha en riktigt trevlig Fars dag önskar Britten.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Farsdagskort

  1. Eva Murman skriver:

    Grattis till DT jobbet! Förstår att Cici frågade dig för det här kortet var ju jätteläckert! Skall bli
    spännande att följa och inspireras av dig.
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *