Pepparkakor kan man ju inte få för mycket av!

Förra fredagen visade jag mitt första alster här hos CiLi in Papers och då använde jag Vildas härliga pepparkakor och gjorde ett svart/vitt kort. Idag tänkte jag visa ett kort då jag använt samma stämpel men färgerna går helt i olika bruna nyanser! Alla papper kommer från Authentiques Peaceful collection.

Här är de härliga pepparkakorna och jag har använt snöpennan som ”glasyr” igen! Bakom syns att jag stansat med tonics studios läckra punch ”Dotty border”;

Självhäftande vimplar kommer från My Minds Eye och övriga dekorationer är spets och halvpärlor;

Jag passade på när jag ”ändå höll på” å gjorde ett till kort av spillbitarna, man ska aldrig slänga ngt! 😉 Jag har en pizzakartong som det står ”Jul” på och i den hittade jag ett färdigstämplat litet kort med text som passade bra, det är en inkidostämpel som jag har embossat med brunt pulver. I övrigt har jag dekorerat sparsamt med bakertwine, en snöflinga och några halvpärlor

Ha en fantastisk helg! Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *