Julpåse

Idag har jag lekt med en kommande die från tonic studios, i form av ett underbart fönster som var fantastiskt kul att jobba med. Jag startade med en papperspåse och limmade fast wellpapp på. Hela framsidan målade jag med crackle paint – picket fence, det fick sedan torka medan jag gjorde iordning fönstret. Fönsterkarmen är infärgad med Distress ink pad – Vintage photo med hjälp av mitt älskade ink blending tool. Fönsterrutorna är gjorda med gelatinblad som limmats från baksidan med glossy accent.

Innanför fönstret kan man se tomten och barnen, detta är ett motiv ifrån reprint. Efter att bilden var på plats monterade jag fönstret. Som ni ser så har det ”snöat” en hel del på påsen också, närmare bestämt snow writer. En söt detalj är att hälla på distress dry glitter – rock candy  innan snön har torkat, då blir det glittrigt och fint när det är torrt.


Tack för titten!
//Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

5 svar på Julpåse

  1. Jenny skriver:

    Wow vad snyggt!, smart att hälla glitter på innan det torkar det ska jag komma ihåg. Vad är det för lykta die?

  2. Eva Murman skriver:

    Snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *