En liten gå-bort-present

Nu börjar det närma sig den där tiden på året då det bjuds till glöggpartyn och andra skojsigheter. Jag tycker att det är trevligt att ha med sig en liten present till värden/värdinnan och visar idag en variant som är hyfsat enkel men som brukar vara mycket omtyckt;

Ljuset har jag stämplat med en stämpel från Vilda. Jag har först stämplat på en näsduk och sedan försiktigt värmt fast det på ljuset med värmepistolen – ett bra tips är att ha ett smörpapper mellan så blir det slätare och finare! (Ljuset är inte så konstigt grönt som det ser ut som på bilderna – det är mycket finare i verkligheten…)

 Långt ner på ljuset har jag satt fast papper och band, detta för att kunna ha dekorationen kvar så länge som möjligt. Papprena är från serien Authentique Festive Bundle. När ljuset har brunnit ner så långt får man ta bort pappret – säkerheten först! 🙂 På baksidan av ljuset har jag knutit en rosett med ett brett organzaband och ovanför sitter halvpärlor.

Tändsticksasken har även den fått lite papper från Authentique Festive Bundle serien, jag har använt två olika sorter och ”not-pappret” är kanten högst upp på alla papper – perfekt! Rosetten var först vit men den färgade jag med Dylusions Ink spray. Lite twine och halvpärlor.

Själva ryttaren har såklart även den samma papper från Authentique Festive Bundle, matchigt värre! 🙂 I ena hörnan på bägge sidorna är den fina vykortsstämpeln från vilda och i den andra hörnan en infärgad rosett. Jag har hängt en tag med en TH biljett, rosett och lite halvpärlor på och på baksidan kan man skriva en personlig hälsning.

Här har jag stoppat ner ljuset och tändsticksasken i en cellofanpåse och häftat ihop – nu är jag redo att ge mig ut på kalas!  🙂

Ha en underbar helg! Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *