Julgrans dekorationer

Nu när julen närmar sig och man längtar till att sätta upp granen har jag stillat min iver med att göra julgransdekorationer. Jag har börjat med ett beigt cardstock och stämplat en text på. Sen stansade jag ut snöflingorna #2 så att jag fick en jämnrund flinga eller så kan man även välja att göra en gång också för att få den lite mindre spretig. Sen väckade jag ihop de utstansade bitarna vid det perforerade, tejpade ihop ändarna och använde massa lim från limpistol när jag satte ihop den. Jag strök sedan på lite stickles glitter lim och satte på pärlor. Sen är det bra till att sätta på lite sytråd så e det bara till att hänga upp det i granen!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *