Enkelt julkort

Hej på er denna vita och soliga lördagsmorgonen!
Denna gången så har jag gjort ett enkelt julkort där jag låter pappret göa det mesta.
20121208_102614
bilden på kortet är från ett papper i serien Turtle dove från Kaiser kraft. det enskilda pappret finns i denna länk. Längst ut till vänster på kortet är det en bit av en kliseter bård från samma serie och finns  med i settet men även separat. Brevid är en bård med grön dekorations tejp från reprint (länken funkar tyvärr inte just nu hit). Över så har jag snörat med Tim Holtz pappressnören som jag har färgat in med samma chalk som jag färgat in kortets kanter med. Metall stjärnan kommer jag inte ihåg var den är ifrån…

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *