Kaisercraft Twig and Berry

Denna veckan så tänker jag visa ett av mina alster som jag gjorde till höstens inspirationsalbum Simple Stories-Album.

IMG_1473a

Pappren jag har använt här är Kaiserkraft Twig&Berry lite mer traditionella julfärger, rött, grönt, guld och söta lite gammaldags motiv som här med änglar. Den röda taggiga runda ramen kommer från Studio Calico-Scalloped Circles jag har färgat in den med en röd Spectum Noir penna.  Jag har sedan doppat min ram i mitt nya favorit glitter Dry Glitter-Rock Candy för att få en lite glittrig lite frostig effekt. För att göra det lite mer som ett fönster har jag tagit Plastfilm(lite svårt att se på kortet) och satt under min ram ovanför det söta änglarna. För att rama in allt har jag tagit dubbelhäftande tejp runt hela pappret och där har jag hällt på ett rött glitter för att matcha pappren.

IMG_1474a

På detta pappret har jag stämplat Happy Holidays från Bo Bunny -Father Christmas och taket på Kyrkan har fått lite Stickles-Crystal för att få det att glittra i snön. Det små granarna kommer från Tonics Studio-Mini Christmas tree.

IMG_1472a

Jag har stämplat och bara använt en del av stämpeln av Tim Holtz-Holidays Collections med Versa Colors-Pinecone. När den sedan hade torkat har jag lagt ett lager med Emboss It-Dabber och Sticky Embossing Powder och på toppen ett lager med Dry Glitter-Rock Candy. Under den glittriga stämpeln har jag valt ett brunprickigt cardstock.

IMG_1471

Det färdiga uppslaget med mina 3 delar ser ut så här kom gärna in i butiken och bläddra i inspirationsalbumet för att få lite idéer och tips på hur man kan använda det olika produkterna.

Ha nu en riktigt skön tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *