Core´dinations….

Hej!

Ja nu är det snart dax att skicka julkorten så att de hinner fram innan julen. I dagens inlägg nästan kort i repris.

Här har jag använt grönt Core´dinations Tim Holtz Distressed Cardstock 12´X12´ som kortstomme. Torrembossat ett hörn med Die´sire Embossing Folder 6´X6´ Regal Corner som jag sedan sandpapprat så att jag fick fram den ljusare färgen som finns inuti detta pappret. Gran gjord med en Dreamweaver Stencils LG – Xmas tree som jag använde vit pasta i och sedan innan pastan torkat stösslade jag på Stampendous Aged Embossing Enamel – Shabby Blue. Stämplar från Vilda Stamps – Inchkit svenska texter Jul 12 motiv.

Här en röd variant med Core´dinations Tim Holtz Distressed Cardstock 12´X12´ Fired Brick och i pastan hällde jag Stampendous Crushed Glass Glitter Champagne.

Birgitta önskar dig en fortsatt bra vecka…….

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *