Bara jag

Så här i stressen inför julen så är det lätt att glömma bort sig själv – vad behöver DU för att må bra? Lite massage, manikyr och fika i solen är exempel på saker som får mig att slappna av å gå ner i varv!

Dagens alster handlar alltså om MIG; bara jag! 🙂 Jag har gjort en layout där jag använt papper från Kaisercraft; Timeless Butteflies, Kaisercraft; Timeless Postmarks, Simple stories; Mini Bingos / chevron och jag har använt fram och baksidor om vartannat – jag har tom använt stripparna längst ned då de var så fina! 🙂

DSC_0004

Fjärilen har jag klippt ut från ett av papprena, biljetten ”wish” kommer från Tim Holtz och så har jag använt lite washitape:

DSC_0006

Flera Tim Holtz dekorationer i form av Swivel Clasps och Word sticks. En kapsyl ”bottle cap vitange collection standard bottle antique gold” och mera biljetter och bingobrickor;

DSC_0005

Fotot sitter på cardstock, craft cardstock, wellpapp och underst en kakservett, allt har jag som chalkat ordentligt.

DSC_0007

Hoppas att ni finner lite tid till er själva! Stor kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *