Stampendous Cling Rubber Stamp – Cowlik Cake

Har ni testat Stampendous stämplar!? Det finns massa fina att välja på och de är lätta att stämpla med och roliga att färglägga! 🙂 Idag tänkte jag visa tre kort som jag gjort där jag har använt cowlik cake, visst är den söt;

18127-4-244

Eftersom jag är en ”genus-nörd” så gillar jag stämplar som kan användas till både tjejer och killar – å jag tycker att denna kossa är ett perfekt exempel på en sådan! 🙂 Det första kortet är till en liten kille som fyllde 3 år igår! Alla papper kommer från Bo Bunnys doouble dot paper pad och Magnus är skrivet med bokstavsstämplar från Vilda. Runt alla kanter har jag målat med stickles och så har jag satt fast lite rhinestones här och där – vem gillar inte bling-bling liksom!? 😉

DSC_0057De andra korten gjorde jag för ett tag sedan och de finns i den fysiska butiken till beskådning! 😉 Mitt lilla problem med det är att jag inte kan ta kort på dem… Jodå, naturligtvis har jag tagit kort på dem – men jag kan inte hitta dem! 🙂 🙂 Jag vet inte hur många timmar jag ägnat åt att leta bland alla bilder i datorn men… Icke!! Som tur är så har jag iaf tagit ett kort med min iPhone så jag får visa den – å sen får ni helt enkelt åka till butiken!! 😀

image cow

Även till dessa kort har jag använt papper från Bo Bunny double dot paper pad. Motivet sitter på två olika sorters spellbinders å så har jag dekorerat med blomma, bling, brad och washitape!

Ha ett riktigt gott slut på 2012 – vi ses 2013! 🙂

Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *