Vitt på vitt

En liten present till värdparet när man går bort…

P1000501

Jag har gjort denna trekantiga ask med enbart vitt material. Har stansat ut ett hål med en framelits dies. Hålet har jag ”satt igen” med plast från en förpackning som jag först har lagt i en embossing folder ”bubblor” från Cuttlebug.

P1000502

Jag har dekorerat i det nedre hörnet med utstansade blad och grenar, rosor och lite andra dekorationer från ”gömmorna”. Allt har jag tagit lite glitter på. Överst utstansade stjärnor på skimrande vitt papper. Stjärnorna/snöflingorna har fått en halvpärla i mitten.

P1000497

Tagen har jag stansat ut med Tiny Tabs & Tags. Stämplat med Vilda Stamps som jag har embossat med Puff vit. Jag har gjort hål i mitten med en Crop-A-Dile på alla fyra delarna. Därefter har jag trätt igenom ett band som håller ihop asken.

P1000511

Här är mallen på asken. Bilderna är inte bra, svårt med ljuset. Jag har delat ett vanligt vitt Cardstock (12″x12″). Biga på mitten så det blir 15×15. Biga längst ut från bigningsbasen till mitten, diagonalt. Gör så från alla fyra ”kanter” så att det bildar två trianglar.

P1000510

Självklart kan man göra andra storlekar.

Gott Nytt År önskar jag Er Alla från Britten.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *