Tackkort

Nu när alla julhelger, nyår och trettondagen har varit så vad passar då väl bättre en att visa 2 st Tackkort.

Jag hoppas att ni alla har njutit av att vara lite lediga, träffat familj och vänner och ätit gott. Det har jag i alla fall gjort 😉 .

IMG_1813a

Det första kortet har jag kort på ett ett röd cardstock bas. Till detta den jättesnygga fyrkantiga Diesen från Tonics Studios med stjärnor som jag redan bloggade förra veckan. Den lilla tagen kommer från Kaisercrafts-Just Belive och sen förstås en av det söta 1″Inch stämplarna från Vilda Stamps som jag bara älskar.

IMG_1814a

Det andra kortet på samma tema, samma röda bas, samma fyrkantiga stjärn-Dies från Tonic Studios men istället ett brunt cardstock med Champange Embossingpulver från Stampendous. Tackkorts texten kommer från Vilda Stamps-Svenska Texter 2.

Dessa 2 korten enkla, klassiska men ändå snygga får bli mitt bidrag till att tacka alla för en härligt jul och nyårshelg med familj och goda vänner.

Ha nu en riktigt bra första vecka på det nya året.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *