Blandat

Nu har jag suttit och lekt med lite olika tekniker, resultatet blev…

P1000534

Jag har gjort en upphöjd (tjock) tavelram som jag har ”klätt in” med falsk metall. Under folietejpen har jag lagt in lite av varje, utstansade kugghjul (Tim Holtz), gem, punchnilla, stjärnor och blomma. ”Skrapat” fram konturerna med en Paper Stump och därefter målat över med en svart akrylfärg som jag gnuggade bort lite med en trasa så att det ser lite slitet ut. Strök på lite Inka Gold, det finns massor med läckra färger men jag har använt mig av ”Alt-Silber”.

P1000537

Har använt mig av stora vita rosor som jag har doppat i Clear Utee som jag smält i min Melting Pot. Även rosorna har fått lite Inka Gold på kanterna.

P1000535

Rosorna var jag tvungen att limma fast med limpistolen annars satt de inte kvar. Själva bilden har jag sprejat med Dylusions ink spray som bakgrund. Sprejade över med Heidi Swapp Color Shine Tinsel för att det skall få lite skimmer i silverton, syns tyvärr inte på fotot. Kanterna är stämplade med blad från Dylusions.

P1000536

Kvinnan har jag stämplat (Dylusions) på ett separat papper och målat med Spectrum noir även huvuddekorationerna. Sedan är de utklippta och påklistrade med 3D-kuddar. Benen har jag låtit sitta kvar på kvinnan så att det sticker ut under ramen. Roligt har jag haft. Hoppas det blir ett bra pysselår 2013 för Er alla hoppas Britten…

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *