Stafflikort

Jag har aldrig gjort ett stafflikort förut så nu tyckte jag att det var dags! 🙂 Kanske har du liksom jag en del julpapper liggandes efter julkortstillverkningen? Ofta är baksidorna mer ”neutrala” å går att använda året runt! 🙂 Alla papper som jag använt till detta kort kommer från Autentique Festive Bundle block!

DSC_0013

Från sidan så man ser hur kortet ”står” upp. Platsen att skriva sin hälsning på är utstansad med en spellbinder och blomman är egentillverkad av spillbitar av band som jag sedan klistrat fast en miniros och lite fjädrar på! 🙂

DSC_0014

Stämpeln kommer från Vilda och passar ju perfekt på en tekanna som ”krya på dig” kort – det är ju attans många som ligger sjuka så här års! 🙁

DSC_0015

Jag antar att de flesta – liksom jag – är avundsjuka på Cicci och Helena som är på CHA mässan just nu!! Dreggel… Missa inte deras inlägg med frestande bilder HÄR och HÄR på rykande färska nyheter! Jag har hittat flera nya ”måsten” – såklart! 😉 Massa kramar, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *