Allahjärtans dag på ingående! :-)

Alla tillfällen att göra och ge ett kort till någon skall tas tillvara tycker jag! 🙂 Alla hjärtans dag är ju ett perfekt tillfälle att tala om för sina nära och kära att man tycker om dem!

Idag visar jag tre stycken olika kort som jag gjort med hjälp av embossingfoldrar och lite annat skoj! Så här ser de tre korten ut bredvid varandra, olika men ändå lika! Alla text-stämplar kommer från Vilda stamps;

DSC_0021

Det första kortet gjorde jag genom att spraya ett cardstock med Heidi Swapps Color Shine spray i färgen mint green innan jag lade cardstocket i embossingfoldern.

DSC_0023

Det andra kortet embossade jag först med foldern och därefter hade jag på lite clear embossingpulver här och där innan jag målade över hela pappret med distress stains;

DSC_0024

En närbild på hur kortet blev, jag satte fast lite punchinella under det utstansade hjärtat;

DSC_0025

När jag gjorde det tredje kortet så började jag med att embossa hela pappret med guldembossingpulver innan jag lade det i embossingfoldern. När man sedan lägger pappret i foldern så hör man liksom hur det ”krackelerar”… Därefter gick jag över hela pappret med Tim Holtz sanding block för å rugga till det lite. Hjärtats kanter har jag målat lite med Inka Gold;

DSC_0026

Så… Vilken variant av kort får dina kära på alla hjärtans dag!? Stor kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *