Fler kort med FabScraps…

Idag skall jag visa de två kort med pappret FabScraps Sea Shells som jag utlovade förra veckan…

P1000587

På framsidan har jag använt en stämpel med fyren från Stampendous. Fåglarna är från ett Tim Holttz sett, tyvärr är båda stämplarna slut. Har klisatrat på två charms i form av en segelbåt och ett ankare. Dessa har jag limmat fast med limpistolen för att vara säkerpå att de skall sitta kvar.

P1000589

Insidan har jag kompletterat med att stämpla till några fåglar. Grattis stämpeln ingår i ett kit, svenska texter från Vilda Stamps.

P1000590

Det andra kortet har jag satt en spetts med lite rosor och knoppar som jag har tagit lite Stickles på för att det skall glittra lite. Stansat ut lite bladkvistar och satt dit lite andra effekter. Stämplat ett snäckskal och några prickar med Pearl Maker, en liknande produkt är Paper-Pen från Viva.

P1000593

Insidan: några stämplar, sjöstjärna, krabba och snäcka samt samma Grattis stämpel som det första kortet. Alla kanter är ruggade och därefter har jag använt mig av Blending Tool och färgat in med Distress Ink, vintage photo. Med dessa kort vill jag visa att man kan använda fina papper, och utnytja dem ”fullt ut” och inte behöver göra så mycket för att korten ändå ändå skall blir personliga. Ha det gott…

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *