Alla Hjärtans Kort

Denna skall jag visa ett av mina kort som jag gjorde när jag var på Scrapmara i Grästorp.

Jag  hade precis köpt min Heidi Swapps Color Shine så ville jag gärna testa dem förstås.

Då det är lite kladdigt att använda sådana där spray så tycker jag att min Color Catcher är ett bra köp för att hålla färgen på ett ställe.

IMG_1949

IMG_1950   IMG_1951

Här ser ni 3 steg i min infärgning av mitt vita cardstock som jag har för att få ett snyggt bakrundsmönster på med hjälp av clear embossing. När man väl har fått ihop Color Catchern så är det bara att spraya med Color Shine, låt det torka 10 sekunder och torka av den överblivna färgen med hushållsapper. Color Shine torkar väldigt snabbt och blir jätte snyggt 🙂 . Tänk bara på att innan du sprayar skall du skaka på flaskan för där ligger en liten kula som skall hjälpa till att fördela färgen.

IMG_1935

Här ser ni min färdiga bakrund gjord med det vita cardstocket ovan, Color Shine är också ett ett lite lätt glimrande spray som får en härlig lyser. Det svarta-vita bokstäverna har jag fått ut med Sizzix Framelits Dies-Circles och pappret är ett från Bo Bunny-Enchanted Cut Outs.

IMG_1934

Jag har även gjort en bakrund på det rosa cardstocket med 2 olika färger av Color Shine- Primerose och Gold Lamé, det syns lite dåligt på detta kortet men jag skall visa tekniken på det nästa vecka.  Det trämönstrade pappret kommer från Maja Design, lite osäker på om det finns kvar i butiken..  Det svarta stämplade hjärtarna och den engelska stämpeln är mina privata.

IMG_1933a

Det färdiga kortet ser ut så här, lite Stickles Crystal här och där och några 3 D kuddar för att få lite höjd på vissa delar på kortet.

Kom gärna in och titta på kortet och känn lite extra på min infärgade bakrund Color Shine.

Ha nu en riktigt skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *