Grattiskort till syintresserad.

Instämmer i Maidens gratulationer till Cicci i CiLi in Paper.

Idag visar jag ett kort som jag gav min arbetskamrat när hon fyllde år. Hon tycker om och syr väldigt mycket, därav motivet. Även bakgrundsfärgen.

P1000594

Bakgrunden är sprejad med Heidi Swapp color shine, jag har använt Tropicana teal. Chipboard setet är från Maya Road. Här har jag sprejat det svarta med Heidi Swapp color sheine och det silvriga har jag använt Adirondack Metallic Dabber silver.

P1000599

Här ser ni hur det skimrar i bakgrundsfärgen. Syns inte lika tydligt på det svarta. Tråden är ”scrapper´s floss” från Karen Foster. ”Tyget” är en bit spetsband och stämpeln är från mina gömmor. Har satt några halvpärlor, bl.a. en på saxen som skall föreställa ”skruven” som alltid är på saxar. Kanten är ”riven” med Tim Holtz Thread Cutter och ”smutsad” med svart Destress Ink.

Ha en skön söndag önskar Britten.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Grattiskort till syintresserad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *