Heidi Swapps Color Shine med Mini Punchinella Mask

Denna veckan har jag ju lovat att visa hur man kan använda Heidi Swapps Color Shine med en egen stencil. Det blir ju ofta kvar ett snyggt mönster när man använt en Dies av något slag i detta exempel har jag använt ett hjärta .

IMG_1969

 

IMG_1970

IMG_1971

På första bilden ser ni resterna av mitt utklippta hjärta och mitt lätt mönstrade cardstock som jag tänker använda och färga in. Jag placerar sedan hjärtat på ett lämpligt ställe på carstrocket och över detta lägger jag sedan Crafter`s Workshop mask Mini Punchinella. Tänk på att ha en tejp som lätt lossar från pappret så att du inte får med något av cardstocket. Sedan sprayar jag med Heidi Swapps Color Shine-Primerose i min Color Catcher. Låt det torka ca 10 sekunder och torka sedan av det överflödiga med hushållspapper. Sen tar jag bort masken men låter min hjärtastencil ligga kvar.

IMG_1972

IMG_1973

IMG_1975

Sedan tar jag och stämplar med några stämplar som jag gillar, några i hjärtan några som bara blir på kanten som alltså bara bli halva när man tar bort stencilen som ni ser att jag har gjort på bild 2. Jag stämplar sedan igen med samma stämplar men då så att det även går ut på det mönstrade cardstocket. Som ni ser så har jag använt Archival ink Jet Black.

IMG_1937

Det färdiga kortet som jag gjorde för några veckor sedan ser ut så här. En härligt sätt att använda det som blir över när man håller på med scrapbooking. Texten kommer från Vilda Stamps -Svenska Texter 2. Det som jag gillar bäst med Color Shine är att det blir så snygga glittriga effekter, glöm inte att skaka flaskan innan ni sprayar så att färgen blir fördelad. Tydligen så kommer det nya färger enligt Cicci som träffade Heidi Swap när hon var på CHA mässan.

Ha nu en härligt solig tisdag.
Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *