Klet & kladd = Art Journal

Idag tänkte jag visa lite av min nya passion – Art Journal! Ja jag vet ju såklart att detta inte är något ”nytt” – men för mig är det nytt! Jag har inte trott att detta var något för mig – men ack så fel jag hade! 🙂 Jag älskar det! Jag är ju väldigt ”grön” inom detta å har bara gjort 8 AJ-sidor än så länge, men jag tänkte iaf visa hur det kan gå till när jag leker och kladdar! Jag hade ingen färdig ”plan” i huvudet när jag började utan sidan växte fram medan jag höll på! 😀

Först grundar jag en sida i min AJ-bok med vit Gesso;

DSC_0001

Därefter så duttade jag ut färg från tre olika distress stains;

DSC_0002

Sedan tog jag och sprutade vatten över sidan och lät färgerna rinna ut;

DSC_0003

Här har jag lagt på en mask från Crafters Workshop och färgat in med en röd distress stain, mellan varje moment så har jag torkat med embossingfönen.

DSC_0005

Sedan blev jag visst lite ivrig och glömde fota några moment men efter att ha lagt till ytterligare lager ser det ut så här. Jag har använt texture paste för å få lite struktur och alla stämplar kommer från Bo Bunny och är stämplade med Staz on;

DSC_0006

Jag ville ha ytterligare en mask och använde gesso, akrylfärg och gum arabic samt satte fast några remsor med washitape;

DSC_0008

Så här blev den färdiga sidan! Jag stansade ut hjärtan som jag målade med svart penna runt och själva texten är en rubon från Kaisercraft, även den fick lite svart penna runt sig och till sist så har jag skvätt med mist lite här och där över sidan! 🙂

DSC_0009

Detaljbilder;

DSC_0012

DSC_0011

DSC_0013

DSC_0015

DSC_0014

DSC_0016

Hoppas att ni blev inspirerade till å leka & kladda lite! 🙂 Å ha en riktigt härlig påsk! Stor kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Klet & kladd = Art Journal

  1. Vildas Puck skriver:

    Så snyggt 🙂
    Gillar färgerna…lite Påskigt 🙂
    Vildas Puck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *