Graphic 45

Hej!

När Cicci och Helena var på CHA så var de på en kurs hos Graphic 45 där de fick lära sig vika en almanacka/album. De fick med sig instruktioner hem hur man gjorde och jag fick uppdraget att hålla kursen här. Så en härlig tisdagskväll i februari kom det åtta glada tjejer till Cili in Papers och vi började vika papper från 12×12″serien Place in Time. Vi hann vika ihop boken och börja dekorera framsidan under kvällen resten fick bli hemarbete. De fick med sig hem Chipboard Die-Cuts Tags 1Chipboard Die-Cuts Tags #2Place In Time Cardstock Stickers 12´X12´ Alphabet och  Place In Time Cardstock Stickers 12´X12´ att dekorera med. Mitt är nu färdigt och många bilder blev det och har du lust att titta närmare på det så finns det i butiken Cili in Papers på Lantmäteregatan 11 på Hisingen.

Glad Påsk önskar Birgitta…….

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Graphic 45

  1. Ulrika skriver:

    En riktigt bra och rolig kurs. Önskar dig och resten av Ciligänget Glad Påsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *