Pink is not just a color!

Då var det fredag igen! 🙂 Och inte vilken fredag som helst utan fredagen innan lördagen då jag ska åka ner till Göteborg och få besöka butiken och träffa alla härliga medlemmar i CiLi in Papers designteam!! Det ska bli såå kul!! Hoppas vi ska kunna få iväg lite bilder från skojsigheterna! 🙂

Så länge tänkte jag visa en sida i min Art Journal bok. Jag har verkligen fastnat för detta med AJ och det finns ju hur mycket som helst att leka med i butiken! Jag hade sagt att jag ”minsann inte” skulle köpa Distress paints åxå… Gissa hur länge det höll? 😉 Jag var ändå ”duktig” och utmanade mig själv med att köpa de färger som jag har svårast för – det vill säga rosa!!

IMG_5837

Jag gjorde en väldigt rosa sida och använt stämplar från Kaiser Craft och Tim Holtz, samt massa roliga masker;

DSC_0002

Ros-stämpel från Kaiser Craft, bakom syns en mask från Dyan Reaveley’s Dylusions som jag har använt Dylusions ink spray white linen över;

DSC_0004

De vita mönstret kommer från Crafter Workshop och heter tiny cirle, och de svarta cirklarna är en stämpel från Kaiser Craft;

DSC_0003

Mina nya favoriter – stämplarna Worn Text från Tim Holtz;

DSC_0005

Måste säga att jag blev riktigt nöjd! Rosa ÄR mer än bara en färg! 😉

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *