Lo med distress paint

Jag har denna gången gjort en Lo med distress paint som grund.20130412_183637-1

Jag började med att färga in ett craft sheet med de olika färgerna. Mistade sedan med vatten och drog ett vitt cardstock över färgen. Första gången hade jag för lite färg och gjorde om med väsentligt mycket mer färg och det blev mycket bättre. Tredje gången så duttade jag pappret i färgen för att få dropparna. En viktig sak att tänka på är att torka färgen mellan lagren för då blir de permanenta och då kan man fortsätta att färga utan att det undre lagren blir missfärgade.

20130412_183655 20130412_183722

Sedan har jag lagt på washi tejp och stämplat med BoBunny stämplar från setten Stained Textures och Geometric Patterns. Texten och pilen har jag målat dit själv med en svart penna.

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *