Bäst att man övar på sin Swing..

Denna veckan så har jag passat på att använda min Golfande Tjej till veckans kort. Jag har stämplat den med Archival Ink-Jet Black och kanterna på min utstansade cirkel från Sizzix Framelits har jag chalkat med Versa Color-Pinecone.

IMG_2018

Det rosa pappret med hjärtan på kommer från Authentique Paper Lovely Collection Kit.

IMG_2019a

Baksidan har jag stämplat med Kaisercrafts-English Rose och sedan stött över Stampendous Embossingpulver-Shabby Pink. Tänk på att det skall värmas under ifrån och bli inte rätt om det börjar ryka lite det är helt ok 🙂 .

IMG_2020a

På insidan har jag stämplat med Vilda Stamps- Svenska texter 2 och för att förstärka det kvinnliga och ta upp färgerna från framsidan har jag klippt ut en av provdockorna från Bo Bunnys-Cest La Vie och satt den på 3D kuddar för att den skall komma upp lite på höjden.

Jag tycker att färgerna är jätte härliga och passar så bra till detta kortet.

IMG_2017a

Det färdiga kortet har rosa och blå toner och det svarta pappret med silluetter kommer från Webster´s Pages som låg och bara väntade på att bli använda. Bokstäverna kommer från Tim Holtz-Alphabetical och allt med lite Stickle-Crystal.

Så ett kort till ett en dam som gillar att Swinga sin golfklubba.

Ha nu en härligt tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *