X+Y+Z=190

Idag blir det ytterligare ett grattiskort. Det blir så eftersom jag var på 190 års kalas förra veckan. Jag har tidigare visat ett 70 och ett 60 års kort så här kommer det andra 60 års kortet.

P1000689

Framsidan är en Dreamweaver Stencils, Steampunk clock som jag har använt en metallic  Embossingpasta, koppar. Visarna är från Prima. Åren är stämplade med Vilda Stamps, Alfabet som jag har satt i en kapsyl som jag har embossat med koppar embossingpulver, för att få rätt färg. Över det är det en Epoxy Dot.

Chaplin från Vilda Stamps. Chaplin är målad med Distress Markers och vattenpensel. Bakom sitter lite wellpapp som jag har ”smutsat ner” med Vintage photo och Blending Tool. Bakom det är det stämplat med Vildas Kugghjulskit och Splatskit. Även alla stämplar i kortet är från Vilda Stamps.

P1000696

Fickan har jag gjort av ett lite äldre Bo Bunny papper. Tagsen kan man göra med en Tim Holtz stans, det finns flera olika storlekar, men jag har klippt till dem själv. Hålet har jag gjort med min Crop-A-Dile och satt dit en Eyelets med den.

P1000699P1000698

Kanten på fickan har jag stansat ut med Tonic stans. Tagen är i stället för ett presentkort. På tagen har jag satt rullskidor, av glasspinnar och ihoprullat svart cardstock och stavar av tandpetare och en papperscirkel.

Mitt inlägg kommer en dag sent pga. en intensiv och rolig helg med hela (nästan) DT gänget på CiLi in Papers. Men bättre sent än aldrig heter det ju. Ha en trevlig vecka! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på X+Y+Z=190

  1. Pysselfröken skriver:

    Toppensnyggt kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *