DT-träffen

Hej, Maiden hade så rätt, här kommer ett av mina ”uppslag” från DT-träffen på CiLi in Paper som vi hade förra helgen.

P1000738

Min ena plastficka hade 4 stycken 15 x 15 fickor. Jag använde vit cardstock som jag stämplade , målade och embossade.

P1000740

Här har jag stämplat med Stamendous prästkrage som har stämpel och masker. Mitten är målad med Distress ink. Kronbladen behöll jag vita eftersom pappret är vitt. Blev kanske inte så vit som jag hade velat. Över allt på blomman har jag ”duttat” med Emboss it clear och sedan täckt med clear embossingpulver. I det har jag strött lite glitter embossing, finns många olika, innan det värmdes med ”fönen”.

P1000743

Solrosen är gjord på samma sätt som prästkragen.

P1000744

Den tredje blomman, vallmo och texten kommer från Crafter´s Companion.

P1000741

Fjärilarna är stämplade med ett gammalt Stampendous kit. Fjärilen högst upp till höger är utstansad med Tonic Studios. Några av fjärilarna har fått Stickles i kanterna, för övrigt är det gjort på samma sätt som med blommorna. Tipps, värm underifrån så att inte embossingen och glitter flyger iväg. Alla bilderna har moln som jag har gjort med Dreamwever stencil, Picasso, Distress ink och Blending tool. Det var allt för denna gång, kanske kommer det mer nästa vecka från träffen. Nu skall jag ut i vårsolen, trädgåren behöver lite omsorg. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *