Att Koka soppa på en Spik

Förra helgen var vi på DT-träff på CiLi in Papers och som vanligt fick vi utmaningar av Cicci. Vårt härliga DT-gäng hade 2 dagar i butiken, mycket glada skatt och massor av kreativitet. Så himla roligt tack alla för en rolig DT-träff.

På Söndagen fick vi nya papper och glatt började jag med ett projekt så när jag skulle börja på mitt projekt nr 2 så var nästan alla papper som matchade slut. Så jag fick tigga överblivna spillbitar av mina snälla DT-kompisar. Så här finns bidrag från alla de andra som hade papper över som de inte ville ha. Tyvärr så räckte det inte till Helena (Pandora) att göra ett projekt på söndagen, även om jag försökte att bidra med det pappren jag inte jag behövde :-).

IMG_2048

IMG_2049

IMG_2050

Pappren som vi fick jobbar med var Simple Stories-Summer Fresh och alla dessa kommer från något av pappren i serien och vissa har jag klippt ut detaljer på. Det söta blommorna har jag gjort med Tonic Stansen-Medium Daisy, jag gillar att göra blommor med 2 olika färger och sedan sätta en Rhinestones för att få lite bling, för det kan man ju aldrig får för mycket av.

IMG_2051

Här har jag stämplat med Dylusions-The Right words och sedan klippt isär orden och klistrat in dem lite ojämt och busigt. Den röda borden kommer också från Tonic Studios-Doliy Strip  och fjärilen är Tonic Studios-Medium Butterfly.

IMG_2047a

Det färdiga uppslaget blev så här, inte så illa med tanke på vilka förutsättningar jag hade. Därför har jag ju döpt mitt alster denna veckan till ”Koka soppa på en Spik”. Jag själv tycket att det är helt fantastiskt vad man kan göra av spillbitar och det är en hel del av just det där att hålla på med Scrapbooking. Jag sparar jag gärna minsta lilla papper för man vet ju aldrig när man nästa gång kommer att sakna just den där färgen eller den där lilla fjärilen 🙂 .

Fickorna vi använda kommer från We R Memory Keepers och finns i lite olika utförande. Välkommen in i butiken på Lantmätaregatan 11 för att bläddra i vår pärm som vi gjorde förra helgen så skall ni se hur olika våra uppslag blir men med samma papper.

Så där har ni min veckas Koka soppa på en Spik.

Ha nu en riktigt skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *