Min andra sida i inspirationspärmen

Idag tänkte jag visa den andra sidan som jag gjorde till inspirationspärmen som finns i butiken. Det var bara ett problem… Jag glömde fota det jag gjorde å det är ju kvar i butiken!! :/ Tack å lov så hjälpte Katalin mig och fota, men… igen… Jag fattar inte hur man redigerar bilder som kommer på mail! Blir galen!! Har försökt, försökt å försökt men icke!!! Vi bytte från pc till mac för ett par månader sen å det här med bildredigering har jag inte lärt mig än! 🙁 När jag fotar själv så får jag bilderna i iPhoto men inte när jag får dem på mail…

Nåja, slutbabblat om det – jag får helt enkelt visa min sida så som den ser ut;

CILI

Alla papper kommer från Primas serie Hello Pastel.

21788-4-81

Massa härliga papper å detaljer att klippa ut å fästa med tex 3D-kuddar för lite extra effekt! Visst blir man lite sådär ”vår-glad” när man tittar på sidan!? 🙂 Ha en underbar helg! Kram

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *