Got Milk?

Har fått lite dille på Dylusions sprayerna och de flesta Layouts jag gör nu för tiden är något sprayat på dem 😉

Denna Lo e då självklart inget undantag!

20130426_150855-1

Det jag först gjorde var att spraya med London blue och göra lite prickar med röd akrylfärg. Sen tog jag texture paste och masken Circle Explosion. När pastan hade torkat sög den åt sig färgen som var under och blev turkos, vilket inte var den färgen jag ville ha, så jag väntade tills den torkat och sprayade på lite blått igen och skvätte lite med sprayhuvudet som jag hade skruvat av.

20130426_150905

Sedan sprayade jag med färgen Melted Chocolate genom masken Bricks och stämplade med en BoBunny stämpel som heter Stained Textures med Tim Holts Paint färgen Chipped Sapphire.

20130426_150916

Det jag gjorde sist var att sätta fast Tim Holts bokstavs masker, spraya med Postbox red och sedan tagit en penna och målat hafsigt konturerna runt om bokstäverna.

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *