Till en Biltokig man

Denna veckan var mitt uppdrag ett kort till en man som gillar gamla bilar och vin. Det fick gärna vara ett kort med mycket färger vilket jag gillar 🙂 .

IMG_1990

Tim Holtz stämpel set-Road Trip med den härliga gamla bilen blev mitt självklara val. Jag valde ett vitt cardstock att stämpla på och bilen har jag stämplat med Archival Ink- Jet Black. När den har torkat har jag svept över den med Distress Ink-Black Soot och blending tool för att få hela bilden att inte vara så skarpt mellan det svart-vita och förstärka den gamla känslan.

IMG_1989

Färgerna på kortet går i svart, gult och rött. Det vitmönstrade mönstercardstocket kommer från Kaisercraft-Check In Paper Pad och det runda cirklarna har jag tagit ut med Sizzix Frameslits- Circles och Scallops Circles.

IMG_1991

På baksidan har jag stämplat med Vilda stamps-Tårta med texter och färgat in hjärtat med en röd Spectrum Noir.

IMG_1992a

På insidan har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black och vinflaskorna och vinrankorna kommer från Vilda Stamps-Kvinnligt och grattis stämpeln kommer från Vilda Stamps-Svenska Texter 2.

IMG_1988a

Det färdiga kortet ser ut så här och passar jättebra till en biltokig man i sina bästa år!

Ha en bra tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *